Over ons

Wij zijn Le Chair International, een internationaal leverancier van zitmeubelen voor retailers, groothandelaren, projecten en de horeca. We hebben productiefaciliteiten in alle uiteinden van de wereld. Met onze eigen designafdeling zorgen we ervoor dat er constant nieuwe maar vooral vernieuwende meubelen ontwikkeld worden.

Ook leveren we maatwerk, zo zijn we leverancier van diverse private labels die we produceren voor een aantal bekende Nederlandse winkelketens en inkoopgroeperingen. Daarnaast hebben we ons eigen label MySons dat we exclusief leveren via ons dealer netwerk.

Le Chair biedt een enorm scala aan zitmeubelen. Van landelijk tot industrieel, van modern tot klassiek. Wij leveren stof en leder, in diverse kwaliteiten en kleuren.

We zijn een jonge en dynamische onderneming die met regelmaat nieuwe collecties en de daarbij behorende catalogi presenteren. Is uw interesse gewekt dan kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

Bij Le Chair zit u goed !

De tafels, kasten en andere meubelen zijn ondergebracht bij ons zuster bedrijf Nijwie. Kijk op www.nijwie.nl voor een uitgebreide collectie tafels, woonprogramma’s, bijzettafels, decoratie en nog veel meer.

Onder ons label MySons brengen wij ook diverse zitmeubelen uit. Kijk op www.mysons.eu voor een overzicht van deze collectie.